Faceți căutări pe acest blog

Campania BUZZSTORE - DOVE sapun lichid


DOVE este brand-ul meu de suflet, folosesc aproape toate produsele lor. In special, sapunul, gelurile de dus, antiperspirant spray, crema de corp si crema de maini.
M-am bucurat tare mult cand am primit mail de la Buzzstore ca am fost selectata sa testez si sapunul crema lichid imbunatatit. Are in compozitia sa 1/4 crema hidratanta si agenti de curatare delicati, astfel ca mainile noastre o sa fie protejate mai mult de acum incolo, facandu-le fine si catifelate. In plus, are un miros mult mai intens.

Kit-ul de testare contine:
  • 1 x set de testare format din: sapun-crema lichid Dove Original 250 ml si o rezerva Dove Original 500ml;
  • 2 x sapun-crema lichid Rurely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla;
  • 5 x brosuri informative;
  • 1 x prosop de maini;
  • 1 x ghid de Buzz.


Dupa ce am testast sapunul-crema lichid Dove, am ajuns la concluzia ca este singurul de pe piata care are aceste beneficii asupra pielii. Curata eficient pielea, o hidrateaza si o protejeaza atat pe timpul rece, cat si vara. In plus, are un parfum extraordinar. Este foarte important faptul ca acesta contine crema, deoarece protejeaza pielea si nu mai este necesar sa folosim crema pentru a ne hidrata mainile.

Daca doriti sa va inscrieti pentru urmatoarele campanii si sa primiti spre testare cele mai noi produse, dati click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu