Faceți căutări pe acest blog

Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci



INGREDIENTE:

  • 500g spaghete;
  • 70g unt;
  • 100g cascaval;
  • 100g branza de burduf;
  • 200g telemea de vaca;
  • 400ml smantana pentru gatit;
  • 500g ciuperci congelate;
  • sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
  • piper.

MOD DE PREPARARE:
  1. Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
  2. Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate. 
  3. Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
  4. Am fiert sosul 10 min.
  5. Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.