Faceți căutări pe acest blog

Tocanita de vita


INGREDIENTE:
  • 700 g carne de vita;
  • 2 cepe rosii;
  • un ardei capia;
  • un morcov;
  • 2 linguri rosii la borcan;
  • 2 linguri bulion;
  • un cub Maggi de vita;
  • sare, piper;
  • usturoi granulat;
  • boia dulce;
  • patrunjel.
MOD DE PREPARARE:
  1. Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei.
  2. Am curatat, spalat si tocat legumele.
  3. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita.
  4. Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se caleasca si ea, apoi am adaugat si celelalte legume. 
  5. Le-am calit putin si pe ele, apoi am adaugat apa fiarta, rosiile, bulionul si condimentele.
  6. Am lasat sa fiarba, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel,