INGREDIENTE:
- Pentru snitele:
- un piept de pui;
- 4 oua;
- 50g branza cheddar;
- sare;
- piper;
- fulgi de chilli;
- pesmet.
- Pentru piure:
- 3-4 cartofi;
- 50g unt;
- 5 linguri de lapte;
- sare;
- piper.
- Suplimentar:
- 125 g mini mozzarella;
- 50g branza cheddar;
- Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.
- Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.
- Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.
- Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.
- Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.
- Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.
- Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.
- Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.
- Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.
- Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.
- Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu