INGREDIENTE:
- 600g fasole boabe;
- ciolan afumat;
- o ceapa;
- 1 morcov;
- 1 ardei;
- 2 rosii;
- boia dulce;
- praf de chilli;
- sare;
- piper;
- cimbru;
- patrunjel.
MOD DE PREPARARE:
- Fasolea se lasa o noapte la inmuiat.
- A doua zi se fierbe. Eu am fiert-o in oala sub presiune, 45 min.
- Ciolanul l-am fiert separat, 30 min si am aruncat apa.
- Am desfacut carnea dupa os si am taiat-o in bucati mai mici.
- Cand a fiert fasolea, am adaugat carnea si am mai lasat pe foc inca 40 min.
- Intre timp, am tocat legumele si le-am calit in putin ulei cu sare, piper, boia, chilli.
- Am pus legumele calite in oala, am adaugat rosiile tocate cubulete, crenguta de cimbru, am potrivit gustul cu sare si am mai lasat 15 min pe foc.
- La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu