Faceți căutări pe acest blog

Paste cu ciuperci



INGREDIENTE:
  • 250 g paste cu leurda;
  • 2 cepe;
  • un sfert de ardei rosu;
  • un sfert de ardei galben;
  • un sfert de ardei verde;
  • o jumatate de conserva de rosii in suc;
  • o conserva mica de ciuperci taiate;
  • jumatate de piept de pui, ramas de la un pui la cuptor;
  • sare;
  • piper.

MOD DE PREPARARE:
  1. Am pus apa la fiert cu sare, apoi am adaugat pastele si le-am lasat 7 min.
  2. Intre timp, m-am apucat de sos.
  3. Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt, apoi le-am pus la calit in putin ulei.
  4. Le-am lasat cateva minute, apoi am adaugat 3 linguri de apa de la paste, ciupercile scurse, carnea de pui taiata bucatele si rosiile. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba, 15-20min, pana a scazut sosul.
  5. Am adaugat pastele peste sos si le-am amestecat.